Spørgsmål til butikken - FAQ

Se her, hvad der ofte er spørgsmål om

Om webshoppen (butikken)

Hauritz Media er begyndt at sælge fotografier i marts 2020. Vi glæder os til at byde dig velkommen i webbutikken – eller webshoppen. Du må kalde den, hvad du vil. 

Hvad er fotopapir?

Fotopapir er traditionel at trykke på, som du kender fra skolefotos, pasfotos mv. Det er praktisk at indramme. Teknisk er papirtykkelsen på 240g/m^2. 

Hvad er lærred?

Lærred er materiale, der også kan maldes på, som du kender fra billedkunst. Teknikken er dog ikke at fotografiet males på, men trykkes. Et lærredtryk er spændt over en træramme, som straks kan ophænges eller indrammes. 

Vores trykkeproducent trykker desuden med uv-resistente farver, som sikre en levetid på ca. 75 år før farver begynder at falme og altså et tryk, der er opspændt på en træramme. 

Hvordan med levering?

Bestiller du et fotografi trykt på fotopapir, er dit fotografi blot sammenrullet og fylder derfor ikke væsenligt. Bestiller du derimod et lærredtryk, er lærredet forsejlet og beskyttet i tyk papforsejling. Vi leverer i hele Danmark.

Kan jeg fortryde?

Ja – selvfølgelig. Du kan få hele dit betalte beløb refunderet, men du hæfter for portoomkostninger, når fotografiet skal sendes til os. Denne porto er ca. 30-60 kr. Når du har modtaget dit fotografi, kan du kontakt os, hvis du ønsker at refundere din ordre. Det forudsætter naturligvis at der ingen skade er påsat fotografiet. Vi guider dig nærmere, hvis det bliver aktuelt. 

Yderligere betingelser kan du finde her: Handlebetingelser.

Min størrelse er der ikke. Hvad så?

Hvis du ikke kan vælge en størrelse/dimension, som du leder efter, kan
du altid tage kontakt til os med de mål, du ønsker. Vi kigger herefter på 
mulighederne. De mål, som er oplyst på fotografierne i butikken er 
standardmål og det er derfor ofte muligt, at få indfriet sine ønskede mål. 

Samarbejde

Hauritz Media har opstartet et samarbejde med Photography By René Rasmussen. Det betyder at du både kan finde fotografier fra Hauritz Media og sidstnævnte fotograf. 

God fornøjelse på webshoppen - fang os under 'kontakt' hvis du har behov for hjælp 🙂

Copyright Hauritz Media 2016-2020 | CVR 40953299 | kontakt@hauritzmedia.dk