om

Hauritz Media

Hauritz Media startede i 2016. Lasse – til venstre – har altid dyrket kameraets muligheder. Det endte med opstart af virksomheden, der i dag har leveret foto- & videoindhold til en bred vifte af virksomheder og privatfolk. I dag studerer Lasse TVM på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 
En kort stykke filosi, som Lasse betror sig til:  “man kan skabe unikke fotografier med en oldgammel mobil – det hele handler om gejsten, evnen & kreativiteten”

Opdateret okt. 2021. 

Uglen stammer fra Prag, mens trapperne er fra Århus. Prøv at bemærke, hvordan uglen kigger på dig, når du kigger på den. Trapperne har ikke mange følelser at vække, men har et symetrisk udtryk. Fotografi har også en stor plads hos Hauriz Media. Du kan se flere billeder under Om -> Herligheder. 

Læs her, hvordan det dur

Det skal være brugbart.

Det er ingen hemmelighed at penge ikke gror på træerne. Derfor er det vigtigt, at tingene virker og ikke blot ser gode og fine ud. 

Tårnet i fotografiet er bygget højt og magtfuldt og skal stå hver eneste dag. Det er bygget ordenligt og brugbart. Det er ganske vist en anden boldgade, men videoproduktion skal også være ordenligt og brugbart. Hvordan sikrer man det? Det handler om at målrette. Det betyder at man forholder sig skarpt til hvem, hvad, hvor, hvorfor. Skal en video vises i en 9. klasses temauge, er det klogt at fokusere på humor og grin, når budskabet skal frem. Er du IT-mand, skal du formidle ekspertise og dygtighed til et mere modent publikum og måske endda på en anden platform. Her skal en ny tilpasning opstå og praktiseres. 

Videoindhold er kommet for at blive. Det er letfordøjeligt og kan skæres, snittes og formes fuldstædig som man vil. Det er hammersmart. Bør du ikke udnytte det? 

Hvorfor så godt et redskab?

Video og levende billeder, er kommet for at blive, som du lige har læst. Det er blevet lettilgængeligt for nærmest alle qua mobiletelefoner og Wi-Fi i hytten. 

Du kender formentlig følelsen, der dukker op, når du skal handle eller indgå i en eller anden relation med en butik. Troværdighed. Det dukker op på flere niveauer, og nogle gennemvrider endda nettet for, at finde anmeldelser inden de overhovedet foretager noget med butikken. Det er her videoen er som en smuk solopgang. Du kan simpelthen stadfæste hvem du er – hvad din butik er og hvorfor den er den bedste. 

Betragt videoer som et redskab, der kan formes som en lerkrukke. En lerkrukke er fuldstændig skræddersyet. Det samme er en video. Det betyder at man – lidt ligesom med spillefilm – kan konstruere budskaber og bestemme hvad publikum skal tage med sig, når videoen er slut. Giver det mening? Ellers – så skriv til herunder. Det er helt uforpligtende. Der er ingen tvivl om at dit næste projekt er super spændende. 

Hvad siger tidligere og nuværende kunder?

Søren Nørrelund-Madsen
Søren Nørrelund-MadsenProjektleder hos Det Nationale Center for Fremmedsprog
Læs mere
Vi har i Det Nationale Center for Fremmedsprog haft Hauritz Media til at udarbejde i alt 14 små videofilm for os i forbindelse med to forskellige projekter i efteråret 2020. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Lasse omkring produktionerne af de mange små film. Vi havde selv nogle idéer til, hvordan produktionerne skulle se ud, og Lasse ydede kompetent sparring og kom med en række gode idéer til både indhold og form, der var med til at gøre det endelige resultat bedre. Vores filmproduktioner med masser af aktører og aftaler krævede en høj grad af kommunikation mellem Lasse og os, og det løste Lasse også uden problemer. Lasse udviste igennem hele forløbet en meget høj grad af fleksibilitet, hvilket var vigtigt for os. Endelig vil jeg nævne prisen: når vi holder pris og kvalitet op mod hinanden, føler vi virkelig, at vi har fået value for money hos Hauritz Media . Vi vender meget gerne tilbage til Hauritz Media, næste gang vi skal have produceret videoer, og vi kan give firmaet vores bedste anbefalinger.
Pernille B. Madsen
Pernille B. MadsenEjer Vores Egedal
Læs mere
Jeg har gjort brug af Hauritz Media i flere sammenhænge til stor tilfredshed. Vores Egedal er et online lokalmedie, der byder på inspiration om lokale oplevelser, steder og events. Hauritz Media har leveret billedmateriale af Egedals attraktioner og naturperler. I forbindelse med markedsføring af Egedals lokale indkøbscenter har vi samarbejdet med Hauritz Media om at producere markedsføringsmateriale i videoform – både interviews og video fra events. Lasse er fantastisk at samarbejde med. Idérig og nytænkende, hurtig og leverer høj kvalitet hver gang. Jeg er meget glad for det gode samarbejde med Hauritz Media, som helt sikkert fortsætter!
Morten Lundsby
Morten Lundsby Musikfaglig koordinator, Egedal Musik- og Kulturskole
Læs mere
Lasse / Hauritz Media gør altid en stor indsats for at forstå opgaven og spiller konstruktivt med på vores idéer. Lasse slipper aldrig opgaven, før den er helt i mål, og leverer altid fotos eller video, som vi er tilfredse med. Lasse er rar og omgængelig, og møder os altid med et smittende smil.
Tidligere
Næste

Skal vi sammen skabe mere opmærksomhed til din virksomhed? 

Copyright Hauritz Media 2016-2021 | CVR 40953299 | kontakt@hauritzmedia.dk