Videoen, der tvinger flere kunder til.

Magt i erfaringen

Tænker du over hvad der får kunder til at vælge til eller fra? Hvad nuværende og tidligere kunder siger, har en stor betydning for om nye kunder vælger dig. Altså – deres erfaring har en magt og nærmest tvinger kunder til fordi du er bedst.  

Her er der tale om en fotografisk produktion. Fotografierne blev knyttet udtalelser. Et greb, der også fungerer enten alene eller i kombination med video og levende billeder. 

Testimonials er vejen frem

På dansk betyder det “vidnesbyrd” eller at gengive en oplevelse med noget. Dine kunder fortælle ærligt og redeligt om deres erfaringer med din forretning. På den måde betror potentielle kunder sig til din forretning. Det kaldes eksemplets magt

Sælger, ydelse, service, viden, foredrag, produkt

Uanset hvad du tilbyder, er det muligt at indhente en erfaring og oplevelse fra dine kunder. De har altid fået et indtryk og dét indtryk er et guldkorn for dig. Denne type produktioner er derfor ikke branche-specifik. Tværtimod. 

Sådan, her er processen

Hiv fat I Hauritz Media med dit ønske eller idé. 

Hauritz Media møder op og producerer alt fra begyndelse til afslutning. Vi håndtere desuden også dine kunder. 

Du modtager dine produktioner digitalt og har altid ret til indvendinger. 

Prisen

Priser begynder fra kr. 1.150 eksklusiv moms. Du kan altså stå med en testimonial i dine hænder for den pris. Send en mail eller bestil et opkald - et skridt tættere på et færdigt produkt.