Er det på tide, at se minderne hver dag?

fotografi og videografi for private

Familien

Fotografering af familien. Det er skønt og vigtigt, at prioritere. Tænk, at indfange følelser, umiddelbarhed og stemninger i et fotografi, der varer i en uendelighed.
Jeg fotograferer både klassiske familiefotografier, som i Nilas’ tilfælde, men ligeså nyfødte, småbørn og par. Mulighederne er vidtgående.  

Vi ville gi' vores forældre nogle fællesfotos i julegave. Lasse fra Hauritz Media kom hjem i vores lejlighed i Valby og tog nogle skønne fotos. Her er et af dem. Det var en god oplevelse - især hvis man ikke er så fotogen anlagt. Lasse forstår at skabe ægte smil.

Konfirmationen

Konfirmationen kalder man en entré til voksenlivet. Nogle mener det er lidt for tidligt. I hvert fald er det en glædelig dag for både konfirmand og familie. Portrætter og familiebilleder i album er stensikkert et hit de næste mange år. Klik og se mere, hvis du ønsker en fotograf til din konfirmation. 

Dyrene

Fotografering af din elskede hund er et hit og et godt minde. Det plejer altid at være en sjov dag – især når fotografen har godbidder i lommen. 

Det her er Louis. Han er en chihuahua på to år. Louis fik taget fotografier i den danske natur på en sommerdag. 

Enya er en aktiv schæfer på tre år. Her ses hun på et hundeportræt, som et led i en serie af flere fotografier. 

Copyright Hauritz Media 2016-2021 | CVR 40953299 | kontakt@hauritzmedia.dk