Fotokursus - alene & effektivt

Hos Hauritz Media tilbydes almindeligvis fotokurser i hold med op til ca. 10 kursister. Har du tænkt på værdien i, at modtage fotoundervisning alene eller sammen med bekendte? 

Som alle andre, der ikke har et overblik eller forståelse for kameraverden, er det naturligt at søge hen mod fotokurser. Et almindeligt fotokursus med flere deltagere kan for nogle være ikke-effektivt, da man deler tiden med andre kursister. I stedet kan du booke Lasse til, at komme til din privatadresse med et mobilt fotokursus, hvor klogskaben bliver spredt grundigt. 

 

Det må være grundlaget for en hyggelig og lærerig dag. Måske med din bedste ven?

Din kursusunderviser er mig. Jeg driver Hauritz Media og har nørdet fotografering og videografi i flere år. Inden du beslutter dig for om du vil være med på kurset, så vil jeg dele et stykke ganske kort hjemmebrygget filosofi med dig "man kan skabe unikke fotografier med et oldgammelt kamera. Det handler dermed om gejst, evne og kreativitet." Læs mere om indholdet herunder. Jeg håber vi ses til en dag, hvor hobbyen og læring er i stærkt fokus.
Lasse Hauritz
fotograf & indehaver - Hauritz Media

Sådan fungerer det: Book, find kameraet frem og bliv klogere på egen matrikel.

Hvad lærer du?

Eneundervisningen er opdelt som beskrevet nedenfor. Den ene pakke er mere simpel end den anden ift. det indhold, der bliver udfoldet. Lidt ligesom, at købe en billig bil; den kan en smule mindre end den dyre model. 

Pakken ‘FOTO’ kommer omkring grundlæggende tekniske forhold i dit kamera, så du ved hvordan dit kamera fungerer. Pakken ‘FOTO Plus’ indeholder tilsvarende, men kommer yderligere også omkring fotograferingen som kunstart. 

Tak for et indholdsrigt og spændende kursus. Personligt fik jeg en 'aha-oplevelse' som ny, amatørfotograf. Lasse formidler på en let forståelig måde - og besidder en bred viden. Jeg synes det er pengene værd og jeg kommer gerne igen, hvis der bliver et opfølgningskursus.
Bozena
tidligere kursist fra Gentofte

Mobiltelefon eller kamera?

Du skal meddele om du til kurset vil benytte et kamera eller en mobiltelefon. Det gør du via din booking. Deltager du sammen med andre, skal I benytte enten mobil eller kamera. 

Ledige datoer, du kan booke

FOTO

DKK 1.199
  • Varighed ca. 90 min.
  • Op til 3 deltagere, som du kender i alt inkl. dig
  • Support via mail i 14 dage efter deltagelse
  • Funktionaliterne i dit kamera

FOTO Plus

DKK 3.495
DKK 2.495
  • Varighed ca. 150 min.
  • Op til 3 deltagere, som du kender i alt inkl. dig
  • Support via mail i 14 dage efter deltagelse
  • Funktionaliteterne i dit kamera
  • Fotograferingen som kunstart
nedsat

Læn dig tilbage med dine bedste venner eller familie, der deler din interesse. Bliv undervist i din egen stue og stil alle de spørgsmål du vil. 

smart.

Spørgsmål?