Lasse Hauritz, 25 år, TVM-studerende i København, vild med alt der kan tage fotografier, Rasmus Seebach og mine skønne venner

jeg kan fanges på mobil eller mail

Jeg begyndte på Youtube i 2011. Der vidste jeg ingen teoretiske eller praktiske ting.

I 2019 indtog jeg Grøn.

Jeg fik ansøgt – og adgang – om at formidle Grøn Koncert i København til Grøn’s SoMe-profiler. De havde opfundet det koncept og jeg gjorde det sammen med min gode ven Magnus. Vi udviklede alt selv fra pitch i ansøgningen til selve produktionen under høj sol i ca. 12 timer på Amager. 

Mig.

Jeg har fiflet med video og billeder siden 2011, da jeg opdagede at Youtube muliggjorde at man helt frit kunne uploade ting. Dengang kun drevet af gak og løjer, men senere opdagede jeg at formidling og at underholde andre, er min passion. Det gælder såmænd via mig selv eller via andre, som primært foregår på TVM. 

Jeg gider egentlig ikke proppe dig med alt muligt, men i stedet håber jeg du forstår det vedkommende på denne side: alt det der drejer sig om dramaturgi, billeder, video og kommunikationen og ikke mindst fortællingen. Elementer, jeg holder af og bruger.  

Dengang

Da Youtube blev en ting for mig skete det uden nogen form for struktur. Det var leg. Noget, jeg må indrømme jeg stadig har med mig i dag, da min senere erfaring tydeligt bekræfter vigtigheden i det: husk at eksperimentér (særligt i dag hvor alle dælme kan udkomme på video). Den struktur der er kommet efterfølgende er naturligvis guld værd og ikke noget man skal smide væk og underkende. Den sikrer, at jeg kan betjene mine kunder og løse mine TVM-opgaver. Det forhindrer fejl og mangler og for mange skud i tågen. 

Jeg hænger ekstremt meget ud på Instagram. Ikke for at dele mig eget liv. Jeg deler verdens visuelle magt og al den inspiration, den indeholder. Disse fotografier har min store interesse og jeg hviler når jeg klikker løs. Videoer kan noget andet fedt og det fænger mig, alle de muligheder der er. Måske du kan hjælpe mig med at finde den helt rigtige passion i mit år som praktikant? Måske som vært? Måske som konceptudvikler? Måske en miks af flere ting?

Hvad jeg er god til

Adobe Premiere Pro

Jagte et mål

Grine

Tale med mennesker

Kontrollere et kamera

Opsætte studie i marken

Forsvare gode ideer

Spise mad der smager godt

Fotografering

Prioritere

Formidle

Koordinere

Og det allervigtigste: jeg ved endnu ikke alt. Det er en god kvalitet, synes jeg.

Ting, jeg har skabt. Et udpluk.

lavet via skole eller frivilligt

betalt arbejde