Skal vi samarbejde?

Det er ikke uoverkommeligt, at komme igang. Tværtimod. Audiovisuelle (læs blot: video) og fotografiske produktioner er hemmeligheden til fremdrift. 

To hemmeligheder, der er kommet for længst og de forsvinder ikke. Grib mulighederne nu, hvis du gerne vil fremad med din forretning. 

 

Mål

I et tæt samarbejde lokaliserer vi hvad formålet er for den eller de produktioner, du ønsker. Vi arbejder aldrig i blinde og tilfældigheder.

Ideudvikling

Dette led består i kreativitet og koncepter, der kan bistå det som netop et defineret som Mål. Her kigger vi efter alle mulige greb indenfor produktionsfeltet og de kompetencer, vi besidder.

Produktion

Dette led er klart det sjoveste. Her ruller kameraet, lyden spiller og forberedelserne får lov at ånde. Du er enten en del af marken eller også klarer vi ærterne - det kommer an på hvad vi har defineret af skarpe planer!

Post & overvågning

Der foregår naturligvis en masse redigering og tilpasning inden produktionen kan leveres til dig. Det kalder vi 'post'. Når den del er klaret - og du har kigget alt igennem og godkendt - er produktionen klar til at leve på vegne af dit firma. Vi sørger selvfølgelig for at følge op med dig i forhold til om vi når målet.

Teamet

Formål.

Værktøjskassen er bred og dyb. Der findes tonsvis af muligheder, når en virksomhed skal stadfæste sig selv via levende billeder eller fotografi. Ofte producerer vi mindre, korte produktioner for den kunde, der ikke har en mastodont-virksomhed. I modsætning til det findes større, længerevarende produktioner. 

Uanset handler det om at være formålsbevidst. Den eller de produktionsplaner, vi skaber sammen har konstant et defineret mål for øje. På den måde imødekommer vi, at intet foregår tilfældigt og dermed med risiko for, at hele initiativet falder til jorden. Det falder til jorden, hvis ikke din virksomhed kan bruge hvad den får leveret. Ganske enkelt. 

 

At se muligheder er almindeligvis temmelig populært, at sige, man gør. Det er en del af DNA'et her - både fordi vi skal gøre det og fordi vi kan.

Den lille guide

Ræk ud. Send os en mail. Vi er altid friske på at høre hvor du og din virksomhed er og vi garanterer at bistå med konstruktiv vejledning – og forhåbentlig indleder vi et samarbejde? 

Det kan ingen vide på forhånd. Vi ved dog, at foto- og videoproduktioner ikke behøver, at koste en bondegård. Husk at en henvendelse til os er uforpligtende og gratis. 

Naturligvis. I dag er det ganske gængs (og klogt) at være til stede på internettet og SoMe i højere grad end blot med én videoproduktion. Er ønsket at udrulle mere indhold, kan vi skræddersy en indholdsplan. Det handler om at skabe værdi for din målgruppe – og det er vi ret skarpe til. 

Det er et godt udgangspunkt, men vi må sige at det ikke er nok. Det lyder iskoldt, men sådan er virkeligheden. I dag slås alle erhverv om opmærksomheden – hvorfor ikke få bedre kamperfaring og hoppe foran de andre? 

Alle kan egentlig producerer video og fotografier, men det er langt fra alle, der skaber noget, der faktisk fungerer. Det skal det. 

Det har du ret i. Produktioner vi tilbyder skal betragtes som investeringer. Netop med forståelse for investering ved du, at også en bolledej først skal hæve – bage – nydes og dér ligger afkastet. Vi følger op på produktioner, betragter mængde af visninger og danner os et overblik over, om det vi har skabt overhovedet giver et resultat. 

Du kan begynde med en email
tænk hvad det kan blive til?
Søren Nørrelund-MadsenProjektleder hos Det Nationale Center for Fremmedsprog
Læs mere
Vi har i Det Nationale Center for Fremmedsprog haft Hauritz Media til at udarbejde i alt 14 små videofilm for os i forbindelse med to forskellige projekter i efteråret 2020. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Lasse omkring produktionerne af de mange små film. Vi havde selv nogle idéer til, hvordan produktionerne skulle se ud, og Lasse ydede kompetent sparring og kom med en række gode idéer til både indhold og form, der var med til at gøre det endelige resultat bedre. Vores filmproduktioner med masser af aktører og aftaler krævede en høj grad af kommunikation mellem Lasse og os, og det løste Lasse også uden problemer. Lasse udviste igennem hele forløbet en meget høj grad af fleksibilitet, hvilket var vigtigt for os. Endelig vil jeg nævne prisen: når vi holder pris og kvalitet op mod hinanden, føler vi virkelig, at vi har fået value for money hos Hauritz Media . Vi vender meget gerne tilbage til Hauritz Media, næste gang vi skal have produceret videoer, og vi kan give firmaet vores bedste anbefalinger.
Pernille B. MadsenEjer Vores Egedal
Læs mere
Jeg har gjort brug af Hauritz Media i flere sammenhænge til stor tilfredshed. Vores Egedal er et online lokalmedie, der byder på inspiration om lokale oplevelser, steder og events. Hauritz Media har leveret billedmateriale af Egedals attraktioner og naturperler. I forbindelse med markedsføring af Egedals lokale indkøbscenter har vi samarbejdet med Hauritz Media om at producere markedsføringsmateriale i videoform – både interviews og video fra events. Lasse er fantastisk at samarbejde med. Idérig og nytænkende, hurtig og leverer høj kvalitet hver gang. Jeg er meget glad for det gode samarbejde med Hauritz Media, som helt sikkert fortsætter!
Morten Lundsby Musikfaglig koordinator, Egedal Musik- og Kulturskole
Læs mere
Lasse / Hauritz Media gør altid en stor indsats for at forstå opgaven og spiller konstruktivt med på vores idéer. Lasse slipper aldrig opgaven, før den er helt i mål, og leverer altid fotos eller video, som vi er tilfredse med. Lasse er rar og omgængelig, og møder os altid med et smittende smil.
Tidligere
Næste

Tidligere og nuværende kunder

Her du kan du et udvalg af tidligere og nuværende kunder