Tonerne flyver i Tanzania

Jeg var i Usangi Tanzania. Denne tur var arrangeret som et led i et større udviklingsarbejde i Egedal. 

Pigerne, der synger her er mellem 18-20 år. De går en skole i Usangi og så kan de noget med musik og rytme. Video- og lydoptagelserne i videoen her, er lavet i et hug og det skulle man gerne kunne fornemme i en ikke særligt opstillet musikvideo. Den er produceret med ærlighed for øje. Klik, se og lyt med. 

Udfordringen ved denne produktion var skæg. Den var skæg, fordi den var komplet ustruktureret og anti-planlagt udover at den skulle være jordnær og ærlig, som skrevet ovenfor. Jamen kommer der ikke altid noget godt ud af spontane tilgange? Jo – siger man populært, men det øger også risikoen for fejl og mangler. Når man laver større produktioner, er der altid en lang planlægning forud. Det er klogt og det bør man gøre. Denne mindre produktion, som udelukkende bestod af et kamera, to mikrofoner og en optager, har klaret det ret godt, synes jeg selv. 

Det må betyde, at det ikke altid kun er det største, der kan lave det bedste. Intuision og feeling er kernen her. Jeg, som kameramand, brugte min lynhurtige, spontane ideer, som jeg indfangede og gemte på hukommelseskortet. Det kan være anspændt, at arbejde sådan. Men sjovt. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

book din fotograf nu