Sådan laver du en serie på Instagram

Afspil video

Afspil videoen og lær hvordan man laver en flow-serie på Instagram. I denne guide bruges Photoshop og Lightroom, men andre programmer kan også bruges – det kan du hurtigt google dig frem til. 

Dette er første skud på stammen i en mindre ‘serie’, der skal guide, inspirerer og underholde dig, som foto- og videoentusiast. I dette afsnit, gennemgås hvordan man på en kreativ facon, kan bruge Instagrams værktøj til at poste flere fotos i samme post. Det er ret smart og fængende at kigge på.
Hvis du vil forsøge dig med andre programmer end PS, kan du med fordel søge på nettet. Brug gerne de engelske termer i din søgning, idet der findes en hav af guides på engelsk.     

Instagram er et effektivt medie til at dele billeder og videoer – og ganske vist også til at blive mere dygtig indenfor denne verden. Du kan oprette dig gratis på et par minutter. 

Tak for din tid – jeg håber du blev klogere. Du kan naturligvis stille alle de spørgsmål du vil på Youtube-linket ovenfor (klik på titlen). 🙂 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hjemmestudie – fotografi

Fotostudie i hjemmet: hund, nisse, jul, lys og softbox Louis står for skud. Utålmodigt afventende på sin godbid. Jeg har opsat lys, fotobaggrund, softbox, julelys,

Læs mere »

book din fotograf nu