blog

Derfor skal du IKKE booke en fotograf til konfirmationen

Er det på tale med en fotograf til din konfirmation - eller dit bars store dag?

En fotograf er vejen frem, men det medfører flere tiltag, du skal tage højde for. Ting, som du måske ikke er fan af. Måske er du – måske er du ikke. Op til dig. 

Ting #1
Du skal pludselig ikke håndtere koordineringen af familiebillederne. Fotografen står for det hele og at samle tropperne, så du kan nyde dine gæster. Føj – hvem gider dog det? 

Ting #2
Du skal ikke forholde dig til dit kamera og dets indstillinger. Nu er det ikke aktuelt, at du forstår hvad det vil sige, at bruge M-indstillingen. Øv for en skod-oplevelse. Tænk at du ikke får lov til at være den skarpeste på teknikken på sådan en stor dag. 

Ting #3
Hele redigeringsprocessen skal du simpelthen heller ikke bakse med. ØV! Fotografen tager alle fotografierne med hjem og redigerer dem uden, at du skal løfte en finger. Møgirriterende. 

Ting #4
Du behøver nu heller ikke være den, der hele tiden spørger om et billede af dit barn (som i øvrigt hellere vil pakke gaver op). Det fikser fotografen også. Fotografen mingler måske endda med dit barn og får en fed jargon op at køre. Møg, møg og atter møg. 

Ting #5 
Nok det meste væsentlige: at have styr på kompositioner. Det er ligegyldigt nu. Den garvede fotograf ordner alt visuelt, så det spiller maks. Du bliver overflødig og kan koncentrere dig om dit barn, maden og gæsterne. 

 

pisst – måske er du faktisk fan af de 5 ting, der følger med, når man booker en fotograf. Det er naturligvis op til dig. 

Facebook
LinkedIn
Email

book din fotograf nu