3 råd til at finde den rette fotograf til bryllup: planlæg, stil & niveau

Afspil video

Klik og se videoen - find den rette fotograf ud fra planlægning, booking, hvor i landet festen skal foregå, stil, bryllupspynt, amatør eller professionel.

3 nærmest uundgåelige råd, at have med sig når du skal finde en fotograf til dit bryllup. 

Vælg den rigtige fotograf til dit bryllup, når I skal book, men vælg også den rigtige vej dertil. Her er 3 råd du frit kan bruge. Planlæg forud for bryllup og afstem alt det vigtige, så I undgå tvivl. Det kan være den fotografiske stil fx. Kommer fotografen landsdækkende omkring eller kun Jylland, Sjælland eller Fyn? Desuden om fotografen skal komme hele dagen eller nogle udvalgte timer. 

Tænk også fotografen som en medspiller. Vedkommende er der for jeres skyld udelukkende. Skal du vælge en amatør eller en professionel fotograf? Det er altid et godt spørgsmål og må bero på hvor store jeres forventninger er til de irammesatte minder. Fortællingen og teknikken og de vigtige smil, som gerne skal indfanges på billeder. 

Du kan ligeså koordinere med fotografen om fotografen skal ankomme forud for gæsterne til den reception, du afvikler med din partner. Er der nogen bestemt pynt, der skal dokumenteres? 

Stil også gerne spørgsmålet til dig selv: hvor meget må (og skal) fotografen fylde – nogle fotografer er meget anmassende – med rette – og det kan virker forstyrrende for den aktuelle oplevelse af den smukke begivenhed. Et ganske centralt element at afstemme så du undgår at fotografen konstant fotograferer, hvis det er noget, du og din partner ikke ønsker. Nogle par er dog vilde med alt og der skal den blot have fuld skrue! 

Facebook
LinkedIn
Email

book din fotograf nu